Lamotmakelaars Homepage

Wim Lamot, uw Makelaar in Eindhoven

Wim Lamot is de persoon achter Beste Prijsmakelaars Eindhoven Lamotmakelaars is gevestigd in Eindhoven en heeft als werkgebied groot Eindhoven. Lamotmakelaars is voort gekomen uit de Beste Prijs Makelaars Eindhoven en is een onafhankelijke makelaar maar werkt volgens de strenge regels van branchorganisaties zoals NVM, VBO en Vastgoedpro. Wim Lamot is inmiddels 21 jaar werkzaam als makelaar en de laatste jaren als makelaar voor de regio Eindhoven. De regio heeft dan ook geen geheimen voor Wim.

Een goed plan om uw woning snel te verkopen

Naast de foto’s, die door een professionele fotograaf worden gemaakt, is ook de beschrijving van groot belang. De combinatie van de tekst, foto’s en video moet de lezer een goed beeld geven van de woning en de prikkel geven om de woning te bezichtigen. Vervolgens beperken we ons niet tot een huis op Funda plaatsen. De woningen worden niet alleen op de website van Funda, Jaap en Huislijn geplaatst, maar we werken ook met Social Media zoals, Youtube, Facebook en Google+. Omdat we in het internet tijdperk zitten is presentatie van groot belang.

Bezichtigingen en Open Huis ook buiten kantooruren

Het verkopen van een woning is ook steeds meer teamwerk, samen met de eigenaar zorgen dat de woning er perfect uitziet voor bezichtigingen. Bezichtigingen kunnen natuurlijk ook in de avonduren en in de weekenden, Open Huis kan kosteloos worden georganiseerd. Als makelaar is Wim altijd aanwezig bij de bezichtigingen, hij neemt de verkoper echt al het werk uit handen.

Uw appartement of huis in Eindhoven te koop zetten?

Woont u in Eindhoven of in de regio en overweegt uw om uw woning te verkopen? Bent u geïnteresseerd in een gratis kennismakingsgesprek of waardebepaling van uw woning?

Neem dan contact op met Wim!

Lamotmakelaars is niet alleen de Beste prijs maar ook de Beste service! Wim Lamot zorgt dat u het beste van alles krijgt en dat allemaal voor de Beste prijs!


OVERZICHT VAN ALLE PAGINA’S:

Contact en openingstijden
De makelaarskosten voor de verkoop van uw woning
Diverse Links
Evenementen in Eindhoven
Gratis waardebepaling van uw woning
Onze Werkwijze voor de verkoop van uw woning
Regio Eindhoven
Uw huis verkopen in Eindhoven?
Uw makelaar in Eindhoven
Uw woning op Funda
Purchase guidance (in English)