Uw huis verkopen in Eindhoven?

Uw appartement of huis verkopen in Eindhoven?

Woont u in Eindhoven of in de regio en overweegt uw om uw woning te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lamotmakelaars staat niet alleen voor de beste prijs maar ook de beste service! Wim Lamot zorgt dat u het beste van alles krijgt en dat allemaal voor de Beste prijs!

Eerst vrijblijvend kennismaken…

Een goede eerste stap is een gratis kennismakingsgesprek met Lamotmakelaars inclusief een waardebepaling van uw woning. Daarna pas bepaalt u óf en hoe u uw huis of appartement te koop zet.

..en vervolgens uw woning te koop zetten!

Als we gezamenlijk besluiten dat wij uw huis in de verkoop mogen nemen, dan komt een professionele fotograaf opnames maken, die ons in staat stellen om uw woning zo goed mogelijk online te presenteren. Vervolgens begeleiden wij de bezichtigingen. Ook buiten de reguliere kantooruren! Uiteindelijk begeleiden wij de verkoop tot en met de sleuteloverdracht aan de kopers bij de notaris. Zie hier de uitgebreide omschrijving van onze werkwijze.

We zijn transparant over de tarieven de we hanteren voor de verkoop van uw woning. Zie hier het overzicht van de verkoop kosten / makelaarskosten / courtage.

Tijd om kennis te maken?

Neem dan contact op met Wim!